addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

UXnet meetup i mai: Second | Brain

 • May 7, 2008 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

I mai presenterer Second Brain sin innholdsplattform for UXnet. Johan Høgåsen-Hallesby & resten av laget vil fortelle om problemene de søker å løse med tjenesten sin, om prosjektet så langt og veien videre for Second Brain. De stiller med øl, brus og lettere servering.
Mer om Second Brain (
www.secondbrain.com) Second Brain er en innholdsplattform hvor du kan lage et personlig bibliotek med alt ditt webinnhold og bokmerker. Målet vårt er å hjelpe folk å administrere alt webinnholdet sitt og lage verdens største bibliotek av brukerskapt innhold. Second Brain åpnet sin offentlige beta i år. Sosiale nettverkstjenester som Flickr og YouTube skaper og strukturerer enorme mengder informasjon. Utfordringene dukker opp når man vil samarbeide online om dokumenter, filmer, artikler og bilder som ligger på forskjellige nettsteder, men kanskje hører til et felles tema eller prosjekt. Hvordan kan et bilde på Flickr kobles til en film på YouTube eller det siste innlegget i bloggen til brukeren? Second Brain fungerer som et personlig bibliotek der det er mulig å samle innhold fra en rekke nettsteder. Informasjonen kan organiseres slik man selv ønsker og det er mulig å legge til alt fra bilder, videoer, bokmerker og artikler til egne tekstdokumenter og regneark. Innhold kan enkelt tagges, kommenteres og legges i mapper. På den måten blir det enkelt å dele informasjon som ellers ville ligget spredt rundt på forskjellige nettsteder med andre. Dette legger grunnlaget for samarbeid, og den registrerte brukeren kan forandre tilgang på både informasjonen i seg selv og metadata knyttet til denne. Dermed blir Second Brain mer enn et arkiv, tjenesten blir også en plattform for utvikling av nytt innhold og bruk av gammelt. Second Brain startet som et internt prosjekt i Making Waves og er i dag et selvstendig firma hvis utvikling foregår både i Oslo og Krakow.

Join or login to comment.

 • Stein Kåre S.

  Fun to hear about a new Web2.0 app. from Norway!

  May 8, 2008

 • Jonas F.

  Takk for et bra arrangement. Ærlige og uredde Second Brain representanter, Flott beværtning, god diskusjon og ekstra kudos for været!

  May 8, 2008

 • Lars G. T.

  Takk til alle som deltok og en spesiell takk til alle som delte sine tanker med oss. Ta gjerne direkte kontakt med oss om du vil snakke mer - vi trenger folk som dere til å hjelpe oss å fokusere innsatsen.

  May 7, 2008

 • Katharina A.

  Interesting application.

  May 7, 2008

 • Asbjørn

  Veldig bra og interessant å få innblikk i erfaringer og utfordringer knyttet til oppstart av en ny kommersiell tjeneste på internett! :-) Også veldig bra bevertning!

  May 7, 2008

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy