addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Cat H.

Location:

Oslo

Member since:

August 23, 2010

Hvilken rolle beskriver deg best? | What role best describes what you do?

Løsningsarkitekt føles som ganske dekkende i forhold til det jeg driver med, selv om det av og til kjennes som fredsmegler er en mer passende rollebeskrivelse.

Hva er dine faglige interesser? | What are your professional interests?

Generelt opptatt av hvordan vi kan bruke standarder for å bedre brukeropplevelsen, og samtidig beholde vedlikeholdbarheten.

Hvor lenge har du jobbet med brukeropplevelse e.l. | How long have you worked with UX, etc?

fem år

Introduction

Jeg er løsningsansvarlig for Altinn-løsningen. Løsningen skal kunne brukes til å all utveksling av data mellom private, virksomheter og det offentlige. Min jobb er å finne ut hvordan hvem skal kunne bruke løsningen og hvordan løsningen skal bygges.


Member of

Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy