addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Cecilia

Location:

Oslo
Hometown: Oslo, NO

Member since:

March 11, 2012

Networks

Hvilken rolle beskriver deg best? | What role best describes what you do?

Kreativt lederskap, oppfinner, utforsker med ett brennende fokus på selve designprosessen fra start til ferdig. Fra blanke ark til valg av materialer og evaluering av produktets funksjon, hensikt og estetiske preg til utstrakt salg, kommunikasjon og formidling.

Hva er dine faglige interesser? | What are your professional interests?

Foruten Interiørarkitektur har jeg alltid hatt ett stramt øye på arkitektoniske prinsipper for arealbruk, soneinndeling, samtidig som jeg ønsker jeg på en lekende måte kunne trylle frem den ene gode produktdesignen etter den andre som en ekte industridesigner (*nå Interiørarkitekt leker hobby-industridesigner med på begynt Master i arkitektur) = )

Hvor lenge har du jobbet med brukeropplevelse e.l. | How long have you worked with UX, etc?

Siden jeg begynte å klatre den akademiske karrierestigen, så har jeg jobbet i prosjekter mot slutten av første universitetsgrad... Ser etter utfordringer og nye muligheter både for meg selv og med tanke på muligheter for å utvikle funksjonell produktdesign som kanskje markedet kan se ut til å mangle..?

Introduction

Gjør det du er best på, og du vil lykkes, sist lest med Øystein S. Spetalen i min fagforenings medlemsblad. Det setter jeg min lit til! Begynte med kunstfaglige emner innen klokka slo 20 år, og ett tiår senere så er blyanten fortsatt min tryllestav


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy