addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Marte H.

Location:

Oslo

Member since:

January 25, 2013

Networks

Hvilken rolle beskriver deg best? | What role best describes what you do?

Kommunikasjonsrådgiver

Hva er dine faglige interesser? | What are your professional interests?

Byutvikling, demokratisering av offentlig forvaltning, klart språk, brukeropplevelser, kommunikasjon.

Hvor lenge har du jobbet med brukeropplevelse e.l. | How long have you worked with UX, etc?

Tja, jeg jobbet i ABC Startsiden i år 2000 og har jobbet som journalist på nett siden 2003. Siste året har jeg jobbet med brukerundersøkelser, webstats og brukertesting for å lage ny stryktur for Plan- og bygningsetaten.

Introduction

Kommunikasjonsrådgiv­er i Plan- og bygningsetaten, med prosjektansvar for "nye" nettsider. Har lansert sider, forsøkt strukturert etter brukernes behov.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy