addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Mathias N.

Location:

Oslo

Member since:

February 14, 2013

Hvilken rolle beskriver deg best? | What role best describes what you do?

Analytisk

Hva er dine faglige interesser? | What are your professional interests?

Jeg er hovedsaklig en utvikler av vitenskaplige desktopapplikasjoner. Jeg mener at slike program også bør strekke seg langt for å gi en god brukeropplevelse. Noe som historisk sett stort sett er fraværende i like applikasjoner. Å ta i bruk "ny" teknologi som scriptespråk, web-apps og andre mobile apps er også interessant. Ellers har jeg også syslet litt med fri-programvare-prosjekt. Av webutvikling har jeg for gøy laget en enkel html-templatebasert cms i Python som kan themes med vha. css-templates.

Hvor lenge har du jobbet med brukeropplevelse e.l. | How long have you worked with UX, etc?

4 år

Introduction

Jeg jobber som konsulent i et lite selskap som spesialiserer seg på skreddersydd programvare innen visualisering og behandling av vitenskaplig data.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy