addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vil du jobbe i verdens mest ovale designbyrå?

From: Marte G.
Sent on: Monday, July 29, 2013 1:38 PM
Nå ser vi etter senior digitaldesignere i Oslo og Trondheim og junior digitaldesigner i Trondheim. For mer informasjon om stillingene og oss se http://join.eggsdesign.no

2013 blir nok et spennende år for alle oss i Eggs. Vi skal starte nytt byrå i Stavanger, doble staben i Trondheim og styrke Oslo-kontoret.

EGGS er organisert i tre baser, inspirert av basebarnehager. Du har ditt faglige ståsted i en av basene, men kan leke på tvers. Flere og flere av våre prosjekter handler om å skape magi mellom software, hardware og tjenester.

Vi ser først og fremst etter de aller dyktigste og triveligste i klassen. De som brenner for å designe produkter og tjenester som får kundene våre til å stråle.

Søknadsfristen er onsdag 31.juli.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy