addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vi leter (fortsatt) etter flinke folk – frist 22. september

From: Lisa K.
Sent on: Tuesday, September 17, 2013 9:29 AM

Forsikring er vanskelig.

Kan du gjøre det enkelt?

 

 

 

Fagansvarlig
Digital designer

 

 

For ikke lenge siden vant vi gull i Visuelt. Er du den rette til å ta den nye profilen videre? Vår nye designer må ha grunnleggende tro på at god og helhetlig design er en av nøklene til gode kundeopplevelser.

 

Les mer om stillingen

 

...eller kontakt
Torstein Aas-Hansen
T:[masked]

 

 

 

 

 

Fagansvarlig
Interaksjonsdesigner

 

 

Vi søker en erfaren interaksjonsdesigner som vil få ansvar for vårt UX-miljø. Du må være interessert i servicedesign og ha lang erfaring med brukeropplevelse på nett.

 

Les mer om stillingen

 

...eller kontakt
Bjørn Tscherning Hjulstad
T:[masked]

 

 

 

 

 

Senior
Interaksjonsdesigner

 

 

Får du selv den vanskeligste ting til å bli enkel? Er du et råskinn på både nett, brett og mobil? Som vår nye interaksjonsdesigner blir du utfordret i alle digitale kanaler. Vil du være med og ta vår tjenesteutvikling til et nytt nivå?

 

Les mer om stillingen

 

...eller kontakt
Bjørn Tscherning Hjulstad
T:[masked]

 

 

Vi trenger flere digitale eksperter...

Selvbetjening er på full fart fremover i Gjensidige. Nå vil vi øke hastigheten ytterligere. I tillegg til å styrke design og UX, søker vi flere nye nettredaktører og digitale forretningsutviklere.

 

Interessant for deg eller noen du kjenner?

Les om alle stillingene på gjensidige.no

 

 

 

 

 

 

 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy