addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Interaksjonsdesigner eller designer i Bergen? Netlife Research leter etter deg

From: Kjell-Morten Bratsberg T.
Sent on: Friday, November 15, 2013 12:44 PM
Hei!

Netlife Research etablerer seg i Bergen og søker dyktige designere og interaksjonsdesignere som vil lage slanke, lettstelte og effektive interaktive løsninger med tydelige visuelle profiler og rendyrkede konsepter.
 
Vi ser etter: 

- Erfaren interaksjonsdesigner med hjerte og hjerne for brukerundersøkelser. Du vet hva brukerne vil ha og evner å omgjøre dette til gode grensesnitt. Du har bred weberfaring og solid erfaring med å kartlegge digital brukeratferd.

- Erfaren designer som vil utvikle merkevarer og har ambisjoner i retning kreativ leder. Du er en formsterk designer som ønsker å bygge nyskapende, levedyktige og verdifulle digitale merkevarer. 

- Designer som brenner for god interaksjon og aller helst prototyper rett i HTML/CSS. Du er dreven på interaksjon og ønsker å bygge robuste og levedyktige digitale merkevarer. HTML og CSS er selvfølgelige verktøy for å få jobben gjort. 
 

Kjell-Morten Bratsberg Thorsen

Interaksjonsdesigner og fagleder 
Netlife Research, Stenersgata 8, 0184 Oslo

Mobil: (+47)[masked] | Twitter: @kjellmorten | Kontortelefonen vår: (+47)[masked]
http://netliferesearch.com | http://iallenkelhet.no | http://badusability.com

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy