addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ny jobb? 6 ledige stillinger hos EGGS Design

From: Eline S.
Sent on: Monday, February 10, 2014 10:41 AM

Lyst til å jobbe i verdens mest ovale designbyrå?

EGGS Design søker 6 designere til Trondheim og Stavanger 

Er du en dyktig designer som brenner etter å få våre kunder til å stråle? I så fall vil vi høre fra deg! Vi søker etter de triveligste og beste interaksjonsdesignerne, samt én produktdesigner, til våre kontorer i Trondheim og Stavanger. 

Om EGGS Design

EGGS er et design- og innovasjonsbyrå spesialisert på å designe tjenester og produkter, både digitale og fysiske. Vi er 31 personer fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Stavanger.  Vi er lidenskapelige opptatt av å skape sømløse løsninger av teknologi og tjenester som er enkle for folk å bruke.

Søknadsfristen er 21. Februar, 2014.

Les mer og søk på stillingene her.

EGGS - Life to ideas!

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy