addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Making Waves trenger flere flinke folk!

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Monday, September 29, 2014, 12:08 PM

Making Waves jobber for noen av Norges største merkevarer, og satser internasjonalt i 2015.


Vi ser på oss selv som Thinkers and Makers - en inspirert, entusiastisk gjeng som har det gøy på jobben. Les mer om oss på vår nettside eller på vår blogg.


Nå vokser vi innen design og UX, og søker derfor UX Lead Designere og informasjonsarkitekter / interaksjonsdesignere som er gode på innhold. Du finner mer info om stillingene på Kreative Jobber.


Vil du bli en del av gjengen vår?


Søknadsfristen er 6/10, men nøl ikke å ta kontakt med oss allerede nå.

Mail sendes til [address removed].


Håper å høre fra deg!


Cathrine Movold

Director, Experience Design

(+47)[masked]

@cathazaki

makingwaves.no





Denne eposten er sendt til alle medlemmer av IxDA Oslo. Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret med org. nr. [masked] og drives på frivillig basis.


Inntektene fra jobbannonser som denne bruker vi på å hente inn foredragsholdere fra hele verden og arrangere faglige workshops.


Ønsker du å annonsere ledige stillinger, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo?

Ta kontakt med [address removed].

People in this
group are also in: