addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

KEK..... Kennisnetwerk Educatoren Kunst Pages

Het educatorennetwerk KEK is een netwerk voor professionals die actief bijdragen aan de versterking en verankering van cultuureducatie in musea voor moderne kunst. 2 x per jaar ontmoeten wij elkaar op een bijeenkomst waarin wij elkaar inspireren en informeren. Dit bevordert de ontwikkeling van educatie en publieksbegeleiding door te bouwen aan kennis door verdieping en aanvulling. Tevens wordt de kwaliteit van kunsteducatie vergroot door reflectie en het bundelen van krachten en visie. Het netwerk bestaat uit de educatoren van de musea van moderne kunst uit de provincies Overijssel, Gelderland, Noord Brabant en Limburg. Cultuurmij Oost faciliteert met organisatie en kennis van cultuureducatie het netwerk.

De doelen die wij ons in de periode 2013 -2017 stellen zijn het vergroten van kennis en kwaliteit en het verdiepen van de samenwerking.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About KEK..... Kennisnetwerk Educatoren Kunst October 28, 2014 4:46 PM anonymous

Arnhem, Netherlands

Founded Apr 18, 2011

Organizers:

Rose Figdor, Gerrit Stallinga
Contact
We're about:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy