You can organize this Meetup!

This Meetup no longer has an Organizer.
Without an Organizer, it will disappear from our website in 4 day(s).

You can join this Meetup and become the Organizer.

LKK.r (Rælingen) Foreldremøte

AGENDA

Tusen takk for flott samling sist den 25.2 Denne gangen gikk det ganske bra. Nettet fungerte og vi fikk mye mere ro på undervisningen. Tusen takk til Liv og Glenn-Ove som gjorde en formidabel innsats !

Vi planlegger neste kodeklubb tirsdag 25. mars kl 18-20 som skal være på Rud skole denne gang. Foreldremøtet blir også på Rud, men torsdag 20. mars kl 19-20 (kun 60 minutter).

SAK 1:
På siste Kodeklubb på Smestad 25. februar var planen at Liv ogGlenn-Ove skulle få hjelp av assistenter (navngitt på foreldremøtet 20.2). Dette fungerte nok ikke så optimalt som jeg hadde håpet av ulike årsaker. Målet må være at vi sklal være gode lærerkrefter. Men her trenger vi nok litt tid for at det skal gå seg til. Vi må kunne avlaste hverandre når det trenges, enten i klasserommet eller når en lærer trenger fri. Vi drøfter.

SAK 2:
Mitt forslag er for 1. halvår at vi hopper over april for Kodeklubb pga påsken. Neste samling kan f.eks. bli tirsdag 27.5 på Rud. Vi må også vurdere om vi skal ha en kodesamling i juni, alternativt vente til august eller september. Vi drøfter.

SAK 3:
Konkret komme med liste over kodesamlinger i Oslo for barn / unge som ønsker mere utfordringer. Vi ser på alternativer.

SAK 4:
Eventuelt. Fritt fram for innspill fra dere.


Vennlig hilsen
Dag Ermesjø

Join or login to comment.

  • Dag E.

    Oppdatering og info om neste kodesamling lagt ut på Face og kidsakoder.no i dag den 21. mars. Også info om den nye "KidsaKoder Rælingen Foreldregruppe".

    March 21, 2014

  • Øystein Gran L.

    Strukturert og godt gjennomført

    1 · March 21, 2014

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy