align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Kodeklubben 26. august

Dato: 26. august kl 18-20

Sted: Rud skole

Barn og unge i barneskolen (pluss/minus), også fra kommuner utenfor Rælingen, er hjertelig velkommen ! Ta med PC/Mac, husk å lade batteriet først, men glem ikke ladekabel. Ta med drikkeflaske og kjeks.

Vi lærer kodespråket Scratch (med Liv) i klasse for grunnleggende og viderekomne. MS SmallBasic m/ overraskelse (med Glenn-Ove). (Merk at dere IKKE kan kode Basic på en Mac).

Gjør din påmelding NÅ for ditt/dine barn (eller nevø/niese/venner, osv)

VIKTIG ENDRING: De av dere som tidligere har vært på et møte eller kunne tenke dere å delta på foreldremøte: Meld deg nå inn i gruppen "KidsaKoder Rælingen Foreldremøte". Dette for å skille på ordinære kodesamlinger og foreldremøter. (Vil du bare delta på Kodeklubben får du egne mail, vil du også delta på foreldremøter, får du egne mail om dette). Etter samlinger på Rud skole, vil vi i september flytte til ny skole. Mer info kommer.

Da sees vi !!!

Join or login to comment.

22 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy