addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Intro i Scratch

Dette blir et intro kurs for foreldre og barn som ønsker å komme igang med programmering. Scratch er et verktøy for å lage spill og andre programmer uten at man trenger å kunne kode. Det fine med å begynne med scratch er at man lærer konsepter som trengs for å bli en dyktig koder. For å lære litt hvordan dette kan gjennomføres så begynner vi litt forsiktig og setter av en kveld foreløpig.

Man må ha med egen bærbar maskin, om noen trenger å låne så si fra så skal jeg se hva jeg får til. Maskinen trenger ikke å være veldig kraftig.

Jeg må ha påmeldinger for å se hvor mange som kommer, husk også å merke av for om du tar med deg ett eller flere barn.

Join or login to comment.

14 went

Our Sponsors

  • Elektro 4 AS

    Elektro 4 sponser mat/drikke og om nødvendig lokaler

  • ProtektIT

    ProtektIT sponser oss med utstyr. Mer konkret en Parrot AR Drone 2.0

  • Akeo AS

    Akeo AS sponser mat og drikke på møter samt eventuelt utstyr

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy