align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Alfhild S.

Location:

Member since:

May 16, 2013

Hvordan kan du bidra til at denne meetupen blir verdifull for alle?

Jeg ønsker å bidra til at vi får startet Lær Kidsa Koding i Midt Telemark. Våre barn er profesjonelle IT-konsumenter, men vet veldig lite om produksjon. Dette kan vi være med på å gjøre noe med i Lær Kidsa koding i Midt Telemark.

Hvordan kan denne meetup’en være mest verdifull for deg?

Jeg ønsker å komme i kontakt med lokale ildsjeler og finne ut hvordan vi kan komme fremover for å utvikle denne bevegelsen i Midt Telemark.

Introduction

Alfhild Stokke er utdannet fra NITH og BI inne IKT og Ledelse. Hun har et stort engasjement for IKT sektoren generelt og for Helse IT spesielt. Hun har drevet med frivillig arbeid i flere år bla. innenfor standardisering og i Dataforeningen.


Interests

  • Not yet added

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy