addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Planmøte for å forberede "Kolben Koder" - kodedag 16. november

Hei alle sammen,

Vi ønsker å lage en stor kodesøndag i biblioteket ,en dag med mange tilbud, både til kidsa og foreldrene.

Søndag 16. november blir det Kidsa Koder i Kolben! 
HOLD AV DAGEN.

På den nasjonale konferansen for LKK lørdag 24. mai i Oslo vil vi presentere konseptet vårt for hele nettverket. Forhåpentligvis får vi da booket inn noen flinke folk og lokale ildsjeler som kan holde foredrag.

Detaljene for dagen er som dere forstår ikke på plass enda, men datoen er spikret.

Vi har reservert biblioteket fra kl 12-16 og tenker oss en dag med arrangementer både for voksne og barn. Vi ser for oss at vi har flere parallelle sesjoner.

Det blir kodekurs i Scratch for nybegynnere, og vi håper på å få til minst tre lyntaler(ca 15-20 min presentasjoner) om forskjellige koderelaterte tema gjennom dagen. 

Kanskje får vi også til et kurs for viderekommende i f.eks. Robotstyring eller andre spennende tema.

Informasjon legges ut på nettet etterhvert som ting kommer på plass.

Informasjon legges ut på www.oppegard.folkebibl.no, på Kidsakoder.no og på Facebook https://www.facebook.com/kodeklubbenoppegard

Målet er å få til god kodedag der vi også knytter et større nettverk slik at vi får muligheten til å planlegge ny Kodeklubb for vinteren 2015.

Har du gode ideer eller noe du kan bidra med - ta kontakt eller kom på møtet den 28/8. Vi trenger hjelp til flere ting enn kode-foredrag.

Join or login to comment.

3 went

Our Sponsors

  • Nettec AS

    Foreløpig sponses 2 dollar i måneden for å dekke meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy