addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Jan Erik B.

Organizer

Location:

Akershus
Hometown: Tårnåsen

Organizer since:

April 2, 2013

Hva ønsker du å oppnå ved å være medlem av denne meetup'n?

Jeg vil gjerne bidra til at barn i Oppegård skal få et tilbud gjennom skole/SFO/fritidsklubber om å lære seg programmering. Programmering gir kunnskap til å tenke strukturert, det gir forståelse for hvordan dagens viktigste arbeidsverktøy fungerer, det stimulerer kreativitet, det skaper - og det er gøy!

Introduction

Far til 2 jenter (1999/2003), bosatt i Oppegård, daglig leder i lite datafirma som driver med kommunikasjon. (www.nettec.no) Programmert noe, men er synes "saken" er viktig så derfor er jeg engasjert.


Our Sponsors

  • Nettec AS

    Foreløpig sponses 2 dollar i måneden for å dekke meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy