addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Kristine M.

Location:

Akershus

Member since:

May 29, 2013

Hva ønsker du å oppnå ved å være medlem av denne meetup'n?

Synes det er viktig å tilrettelegge for opplæring i programmering og økt it kunnskap hos våre barn. Ser at vårt lokale bibliotek har mye å bidra med i forhold til å tilrettelegge for både kurs og arrangementer.

Introduction

Jeg er bibliotekar på Oppegård bibliotek med ansvar for blant annet IT og dataspill og tilhørende herligheter. Har to barn på 10 og 13. Fra Bergen, men bosatt i Oppegård siden 2006. Har jobbet mye med webløsninger og elektronisk dokumenthåndtering.


Our Sponsors

  • Nettec AS

    Foreløpig sponses 2 dollar i måneden for å dekke meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy