addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Lær kidsa koding!

 • Apr 2, 2013 · 6:30 PM
 • This location is shown only to members

Program:

18.30 Mingling

19.00 Streaming av presentasjoner fra søster/mor-meetupen i Oslo

20.00 Open space

I all hovedsak kan dette sees på som et innledende stiftelsesmøte for LKK (Lær kidsa koding!) der vi prøver å finne ut hva vi vil og hvor veien går videre.

Tusen takk til Comoyo som stiller med lokaler.

Join or login to comment.

 • Kjetil Andre J.

  Var da svært til siste-liten-frafall. For å lette på stemningen kan jeg melde om at jeg kommer ;)

  April 2, 2013

 • Adlan E.

  Ser ut som jeg ikke rekker å komme i dag pga jobben.

  April 2, 2013

 • Ståle T.

  Uffda, må også melde forfall - syk selv etter skitur 8 dager på rad... Det jeg eventuelt kan bidra med er en vei inn i hos lærerne i trondheimsskolen. Jeg kurser selv lærere i itslearning, men vi (flere på lista her er med) diskuterer nå hvordan vi kan utvide innholdet kurstilbudet til lærerne, og på hvilken måte det skal presenteres. Hvis dette gode initiativet finner fram til kompetente folk som kunne tenkt seg å bidra opp i mot lærere i en eller annen sammenheng, kan jeg være med på å finne en måte å organisere dette på.

  April 2, 2013

 • Christian B.

  Forhindret pga sykt barn.

  April 2, 2013

 • Knut Mork S.

  Må dessverre trekke meg fra kveldens møte, men skal absolutt følge med på utviklingen videre...

  April 2, 2013

  • Lars Ivar I.

   Det var synd, men ta gjerne kontakt om det er noko du kan/vil bidra med, anten i forhold til å hjelpe til å organisere eller halde kurs eller noko anna. Det vil ikkje mangle på oppgåver som kan gjerast :)

   April 2, 2013

 • Lars S.

  Rekker ikke komme dessverre, men håper det blir mulig å følge streamen/se den i etterkant?

  1 · April 2, 2013

  • Lars Ivar I.

   Ja, streamen er offentleg tilgjengeleg (sjå Agenda-artikkelen på www.kidsakoder.no), og så langt eg veit vil den også kunne sjåast i etterkant. Når det er sagt, vi kjem til å halde på til til ca 21.30 i kveld tenkjer eg, så om du har anledning til å kome seinare i kveld, så går det fint.

   April 2, 2013

 • Bjørn Erling F.

  Kan være med første timen. Har drevet med undervisning i programmering for barn på eget initiativ. Litt privat i Trondheim, litt gjennom foreningen Lykkelige Barn. Eldste sønn er aktiv Minecraft mod'er og kan gjerne vise litt til andre barn.

  1 · April 2, 2013

  • Lars Ivar I.

   Det spørs om vi då får litt lite tid til å faktisk prate sammen i kveld, men vil veldig gjerne at du tek kontakt med meg og/eller via www.kidsakoder.no, for vi vil veldig gjerne høyre meir både om dine erfaringar og vilje til å halde faktiske kurs. Lykkelige Barn er kanskje også aktuelle som ein meir eller mindre formell samarbeidspartner? Der er eit skjema for det på heimesida vår.

   April 2, 2013

 • Lars K.

  Heisann!
  Jeg er svært interessert i dette prosjektet med tanke på at jeg går lektorutdanning i IT og Matte ved NTNU, men har ikke mulighet til å være med på møte siden jeg flyt til Trondheim den tiden. Vil det bli muligheter for å henge seg på dette prosjektet i etterkant? Og evt få lest et referat eller noe sånt? :)

  1 · March 31, 2013

  • Lars Ivar I.

   Hei Lars! Ja, sjølvsagt kan du verte med seinare - bakgrunnen din er jo veldig relevant. Det vil såvidt eg forstår vere mulig å sjå streamen i etterkant. Eg tvilar på at det vert direkte referat av diskusjonane, men det er jo eit poeng å skrive ned det vi kjem fram til, og eg ser for meg at vi kjem til å dele det, både det vi kjem fram til her i Trondheim, og det dei kjem fram til i dei andre byane. Vidare anbefaler eg å sjekke ut www.kidsakoder.no, registrere deg å delta der. Der er det også eit skjema som du kan fylle ut dersom du har meir spesifikke planer. Litt av møtet i morgon vil handle om korleis vi kan spre oss vidare og få nye hjelparar, og finne ut korleis vi skal organisere oss og så vidare. Så mykje er tenkt så langt, men vi er berre såvidt i gang og der er rom for alle :)

   March 31, 2013

 • Paul Anton L.

  Antakelig.

  March 27, 2013

 • Anders Fossen T.

  Er det mulig å ha et åpent svar på om en kommer? Jeg vil veldig gjerne være med, men vi skal ha visning av leiligheten vår dagen etter og det kan hende samboeren ikke setter pris på at jeg er borte kvelden før.

  Hvor lenge varer dette tror dere?

  1 · March 26, 2013

  • Lars Ivar I.

   Så lenge det ikkje vert fullt og venteliste (og det skal vel litt til i påska), går det sikkert heilt fint. Vi har i teorien eit ope sluttidspunkt, men eg ser for meg at vi prøver å avslutte ein gong mellom kl 21 og 22.

   March 26, 2013

 • Ståle T.

  La inn dette på hovedgruppa også, ved en feil:

  Jeg kan ingenting om koding, men er interessert i hvordan dette initiativet kan brukes i skolesammenheng. Er det noe krav om kodekunnskap for å være med i meetup'ene?

  1 · March 21, 2013

  • Lars Ivar I.

   Nei, på ingen måte! Teknologivalg er eit mogleg tema, men langt i frå det viktigaste, og særleg så tidleg i debatten. Det er flott om du kan komme, slik eg ser det er representantar frå skulane veldig viktig for å komme nærmare målet.

   1 · March 21, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy