add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Skoler som vil komme i gang med "koding i skolen"

Vi ønsker å samle og dele LKK-erfaringer fra de skolemiljøer som har kommet i gang eller som planlegger å komme i gang med å inkludere koding i skolen. Noen skoler har f.eks inkludert koding som en del av kulturtimen dvs en programmeringstime hver uke for 4.trinn. Andre har mobilisert en gruppe elever som følger strukturen i valgfaget "Teknologi i praksis".

Dette møtet er for ildsjeler - skoleansatte, foreldre eller entusiaster - som vil bidra til at flere skoler i Osloområdet kan komme i gang med koding i skolen. Og at de som er i gang får et ildsjelsnettverk av lærere og frivillige instruktører.

Noen temaer for erfaringsutveksling
* Planlegging og forankring for å starte skoleaktiviteten
* Utforming av læreplaner og undervisningsmatr.
* Kompetansebygging for lærere og skoleledelse
* Utforske viderekomne emner - f.eks sensorteknologi mm

Join or login to comment.

 • Kjell P.

  Hei

  Jeg har forespurt Højord Barneskole i Andebu ved rektor Kjell Are Myrnes, han er positiv og vi kan bruke skolen på kvelder. Jeg kan ikke koding selv men er gjerne med på alt som skal til for å få dette organisert.

  Noen flere i Andebu skolekrets som kan delta?

  October 14, 2013

  • Øystein S.

   Vi er nå i gang med Kodeklubb på Montessori Lyse i Oslo. Materiellet funker fint og vi tilpasser lærlingen etterhvert. Og - stor begeistring blant de ni elevene.

   2 · October 21, 2013

  • Bjørn Sør-Reime E.

   Hei, ser at det er mer liv her enn på kidsakoder. Det blir KoduCup 2014, med finale 5.mai. En konkurranse i spillprogrammering hvor vi bruker www.kodugamelab.com som verktøy. Ta kontakt om din skole ønsker å bli med. Sjekk kidakoder gruppa Kodugamelab for mer info. Takker for møte. Ikke tenk hindringer, har dere lyst til å bli med, så starter vi der, og jobber med det tekniske. Mvh Bjørn

   1 · October 21, 2013

 • Bernd M.

  October 20, 2013

 • Bernd M.

  Inspirerende og veldig informativ, ikke minst for noen som står utenfor skolesystemet. Var ikke klar over viktigheten av en god læreplan.

  1 · October 20, 2013

  • Francis D.

   Bernd, din fagkompetanse og knyting til Tyske skolen er verdifull.

   1 · October 20, 2013

  • Kenneth R.

   Lærere i dag har mindre frihetsgrad enn tidligere. På tross av at noen av oss mener at programmering er en mulig vei til å forstå, og elske, anvendt matematikk, har vi ikke belegg til å bringe dette ut til massene uten et godt fundament i læreplaner.

   Heldigvis finnes det flinke fagfolk, rektorer og politikere som ønsker endring. Tror dette er begynnelsen på noe stort.

   4 · October 20, 2013

 • Asgjerd H.

  Synes det er så flott at vi er mange fra ulike miljøer som ønsker å få til spennende koding i skolen :-)

  1 · October 20, 2013

  • Francis D.

   Asgjerd det er veldig fint for oss i IT-bransjen å møte engasjerte lærere og rektorer so deg. Dette er bare begynnelsen og Båkås har en god start. Gleder meg til fortsettelsen.

   October 20, 2013

 • Dr. M. Naci A.

  Jeg har tenkt å invitere en til som har jobbet med dette en stund. Hun er en aktiv ressurs (og betydelig i politiske kretser) i Akershus. Er det greit?

  1 · October 3, 2013

  • Francis D.

   Såklart! Bare sørg for å oppdatere antall deltakere.

   October 3, 2013

  • Francis D.

   I den grad hennes politiske krefter kan hjelpe å fjerne hindringer er det bare positiv. Vi satser på en "how to" møte slik at ildsjeler kan komme i gang.

   October 3, 2013

17 went

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy