addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oslo Maker Faire på Teknisk museum 18. og 19. januar

Dette arrangementet bør alle få med seg, både store og små. Lær Kidsa Koding! er selvfølgelig godt representert, sammen med mange andre interessante og morsomme ting som folk har laget og som de stiller ut denne helgen. Se programmet på nettsidene for detaljer!

Maker Faire er verdens største festival for kreativitet og skaperglede. Her møtes teknologi, kunst og vitenskap. Det er en festival hvor alle – oppfinnere, kunstnere, hackere, entusiaster, geeker, håndverkere og hjemmemekkere – kan vise frem hva de har laget. Festivalen består også av foredrag, kurs, verksteder, show og aktiviteter hvor du selv kan delta. I år arrangeres festivalen på over 100 ulike steder i verden – og nå også i Oslo!

Grunnleggeren av Maker Faire, Dale Dougherty, kommer også til festivalen og vil snakke om hvordan festivalen har spredd seg til hele verden i løpet av bare 8 år.

Nettsider: http://makerfaireoslo.no
Facebook: http://facebook.com/MakerFaireOslo
Twitter: http://twitter.com/MakerFaireOslo

Universitetet i Oslo og Norsk Teknisk Museum er stolte arrangører av Maker Faire Oslo – Skandinavias største Maker Faire.

OBS! Det er IKKE påmelding til dette arrangementet gjennom Meetup. Besøkende kjøper vanlig billett på Teknisk museum. Vi sees der!

Join or login to comment.

47 went

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy