align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Vår første samling for hele landet

  • May 24, 2014 · 10:00 AM

NB! De fleste har meldt seg på via www.kidsakoder.no

Endelig kan vi møtes alle sammen! Denne samlingen er for deg som driver lokal LKK-grupp, kodeklubb, eller er involvert i skolen (lærere ønsker spesielt velkommen!). Du kan også bli med om du ikke driver noe i dag, men ønsker å være med og dra lasset.

Den 24. og 25. mai inviterer vi alle frivillige til å møtes for å dele erfaringer og møte hverandre i Oslo. Vi har fått låne lokalene til Bouvet på Torshov. Vi tar veldig gjerne i mot innspill for å gjøre agendaen best mulig. I løpet av denne sansen kommer vi til å ha egen samling for lærere og skoleledere.

Målsetningen er:

- Deling av erfaringer

- Ha workshops

- Drøfte hvordan vi bør fortsette fremover

- Å møte hverandre på tvers av landet og feire hva vi alle sammen har fått til!

Vi trenger innhold fra deg som holder på med skoler, kodeklubber, lager materiell, vedlikeholder nettsted, etc. etc. Denne helgen gjør vi et skikkelig løft for Lær Kidsa Koding!

Denne samlingen er gratis. Vi satser på å få sponset utgifter til mat og drikke. Ta kontakt hvis ditt firma vil bidra til dette.

Agendaen ser forløpig slik ut – igjen – vi er åpne for alle innspill som gjør at vi når målsetningene våre! Du kan gjerne sende spørsmål eller kommentarer til Simen eller TorgeirProgram

Lørdag 24. mai

10:00 Velkommen og presentasjon av alle deltagerne og hva de ønsker å få ut av seansen

Litt felles oppsummering av status ved Torgeir, Simen, Helge og andre

Pause

Parallelle foredrag eller diskusjoner fordelt på forskjellige møterom. Vi vet at vi får foredrag om erfaring med skolen, oppstart med Scratch og Kodu, hvordan du starter kodeklubb, etc.

12:00 Lunch

13:00 Fortsettelse av foredrag eller diskusjoner

15:00 Open Space eller workshops. Enkel servering

18:00 Mingling

19:30 - Vi spiser og er sosiale

Søndag 25. mai

10:00 Oppsummering fra gårsdagen. Nye møter eller workshops der vi tar opp tråden eller gjør noe nytt

12:00 Lunch

13:00 Sightseeing i Oslo. Deretter samles vi for å spise og/eller folk drar hjem

Finansiering og innkvartering

Vi samler inn bidra á[masked] fra firmaer som kan være med på å sponse maten. Kan ditt firma bidra her? De får logopresence på referater, synlighet på arrangementet og takk i SoMe

Vi henstiller til arbeidsgivere om å sponse turen for sine  ansatte – som motytelse får de firmalogoen på artiklene fra arrangementet. Firmaer ønskes også velkommen til å yte litt til en pott som kan fordeles på de som ikke blir påspandert turen. Vi kommer til å laget et infoskriv som du kan ta med deg til arbeidsgiver.

Vi oppfordrer deg som bor i området til å stille en gjesteseng til disposisjon! Dermed kan oppholdet bli mye rimeligere for de som kommer langveisfra.

Vi har allerede fått 40  påmeldte på den opprinnelige linken på kidsakoder.no Det er begrenset med plasser, da vi prioriterer folk som kommer langveisfra.

Join or login to comment.

51 went

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Start the perfect Meetup for you

We'll help you find just the right people

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy