addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Yvette M. S.

Location:

Oslo

Member since:

August 26, 2013

Networks

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Både i egenskap av å jobbe med rekruttering av bl.a. utviklere og ved å sitte i Skolemiljøutvalget på min "tech savvy'e" sønns skole er det verdifullt å møte andre som har fokus på å øke interessen for programmering, så tidlig som overhodet mulig! Vi trenger utviklere, mange av dem også!

Introduction

Jobber med rekruttering og konsulentutleie, hovedsaklig innen IT. Ikke noe ville glede meg mer enn at flere interesserte seg for koding. Kompetansen er mangelvare. Har et stort nettverk i digital-/IT-bransjen­. Sitter i Skolemiljøutvalget på Urra.


Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy