addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Silje G.

Location:

Oslo

Member since:

January 20, 2014

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Både Scratch-kurset som LKK arrangerte hos oss på Nordisk spilldag og programmeringskurset vi holder på med nå har vært veldig populære, og mange interesserte har ikke fått plass på kursene. Vi ønsker å få til flere kodearrangementer på Deichmanske bibliotek Lambertseter fremover. I tillegg håper vi å få flere filialer på Deichmanske bibliotek til å sette igang med kodekurs. Vi har lokalene og kidsa, men trenger kursholdere!

Introduction

Spesialbibliotekar på Deichmanske bibliotek Lambertseter filial. Medlem av spillgruppa på Deichmanske bibliotek. Kontaktperson for programmeringskurset­ for ungdom som arrangeres på Lambertseter i vår.


Interests

  • Not yet added

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy