addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Stian A

Location:

Bergen

Member since:

March 17, 2013

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Jeg holder meg i Bergen så jeg kommer til å bidra på avstand. Er interessert i å høre om hvordan man får lært ungene gleden ved koding. Siden mine barn ikke er sterke på lesing/skriving ennå er jeg interessert i gode grafiske verktøy som kan vise konseptene i koding.

Introduction

Hei, jeg tjener til livets opphold som konsulent i Bergen og har pådratt meg to gutter på seks og syv år. I alle fall den eldste er snart moden for litt koding.


Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy