addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Jon Arne A.

Location:

Oslo

Member since:

May 6, 2013

Networks

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Mine barn vil utvilsomt være bedre databrukere enn meg. Jeg har vært bruker siden Tandberg minimaskin og Commodore 64. Jakten på det perfekte GUI har passivisert alle tidligere generasjoner. Jeg ser dette i nær sammenheng med våre (kollektive) manglende evner til å lære våre barn realfag. Vi har lært at deduksjon er det riktige, men bedriver induksjon i den tro at det er den sanne deduksjon. Vi oppdager ikke noe lenger. Vi vil ha ferdig grensesnitt. Som far og lærer og journalist er jeg avhengig av å skaffe innsikt og et fokus på det bakenforliggende, det kreative, parallelt med min sønn på 12 år. Vi klager gjerne på at unger i dag bare sitter med duppedittene sine og trykker, men gjør ikke noe med det. De har annerledes interesser. Interessers veiskilt peker innover, bakenfor. Voksne har stirret seg blinde på et «shell», datateknologiens skall, som den gang atomet var «udelelig». Vi vil ikke se en verden under overflaten. Den er der, og ungene er eneste nøkkel, og beste påskudd.

Introduction

Jeg har vært journalist i over 15 år, vært innom læreryrket, jobbet på Telenor Internett kundeservice i det Internett ble introdusert på massemarkedet. Barna mine har PC, iPod og smart-mobil, og i motsetning til meg er de mest nysgjerrige på koding!

What Jon Arne A. is saying about this Meetup Group

Du aner ikke hvor mye unga dine kan litt av! Her gikk det raskt fra halvt bred introduksjon til tilrettelegging for tre "nivåer" fordypning etter forutsetninger. Sønn 12 år savnet Unity.


Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy