addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Lær kidsa koding! - Oslo Message Board › Utviklingsmiljø

Utviklingsmiljø

Bjørn Einar B.
user 12920815
Oslo, NO
Post #: 2
Har hatt god erfaring med å distribuere ferdige VMer med utviklingsmiljø, oppgaver etc. helt ferdig satt opp når man skal lage workshops av forskjellig slag. Da funker det selv om deltagere kommer med Mac/Windows/Linux maskiner. Dersom man skal gjøre dette med type http://smallbasic.com...­ og andre MS produkter er det fort noen lisensproblemer man kommer borti, type lisens til OS etc. Selv har jeg alltid da endt med Ubuntu og kun open source verktøy til workshops.

Er det noen som bryr seg og kan mer om lisensiering enn meg som har noe godt svar på hvordan dette kan fikses?

Det er kanskje en ide og lage noe opplegg for å lage og dele ferdige Azure VMer med oppgaver etc. Da kan man bare spinne opp det man trenger.
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy