addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lær kidsa koding! - Oslo Message Board › Agenda og påmelding for oppstartsmøte 2. april er på plass!

Agenda og påmelding for oppstartsmøte 2. april er på plass!

Torgeir W.
user 12078774
Oslo, NO
Det er endelig klart for første møte for Lær Kidsa Koding – det er møter i flere byer med streaming av lyntaler fra Oslo!


hvor: FINN.no AS, Grensen 5-7, 3. etg. 0159 Oslo
når: kl 18.30 tirsdag 2. april 2013, dørene åpner 18.00.
streaming: https://new.livestream.com/accounts/233730/events/1964787­


I tillegg til lyntaler og bra nettverking får vi også besøk av Fornyningsminister Rigmor Aasrud.

Sjekk agendaen & meld deg på møtet i din by nå! Det vil kunne variere fra by til by når møtet begynner, sjekk hver enkelt meetup/påmelding.

Dersom det ikke er satt opp et møte i din by så kan du gjøre det, eller i det minste samle noen venner, kollegaer etc på en pub, møterom eller hjemme hos deg selv for å følge streamen fra Oslo.


Håper vi sees!

Torgeir Waterhouse


PS! vi ønsker å flytte diskusjonene til forumetkidsakoder.no slik at de blir tilgjengelige for alle uavhengig av om hvilken meetup gruppe de evt. er medlem av her. Start gjerne nye diskusjoner der allerede nå!
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy