addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Lær kidsa koding! - Oslo Message Board › Vi øker kapasiteten på kodekvelden

Vi øker kapasiteten på kodekvelden

Torbjørn S.
user 61793242
Oslo, NO
Hei!
Vi hadde en liten venteliste av folk som ville være med på kodekvelden, og nå har vi bestemt å ta med alle sammen. Vi hater å stenge ute barn som har lyst til å lære!
Det kommer til å bli litt fullt i lokalene, og naturligvis litt flere elever på hver instruktør, men vi håper og tror at kodekvelden skal fungere etter hensikten likevel.
Når vi blir så mange er det fint om de av dere som kan litt Scratch er med og hjelper de som er nybegynnere. Vi vil også gjerne at dere hjelper til å rydde opp etterpå i lokalene som Bouvet har vært så vennlige å la oss låne.
Velkommen til kodekveld!
Torbjørn Skauli og resten av LKK-gjengen
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy