add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Introduksjon til Kodeklubben - streaming fra Meetup i Oslo

Programmet består av streaming fra søsterorganisasjonen "Lær kidsa koding - Oslo".

Lenke til streamen: http://new.livestream.com/accounts/233730/events/2119442

Hvem er denne meetupen for?

Dette møtet er for ildsjeler, skoler og foreldre som vil lære mer om Kodeklubben. Lørdag 8. juni vil vi ha et eget møte der barn og voksne kan kode i Scratch sammen!

Hva er Kodeklubben?

Kodeklubben holder kurs i Scratch for barn fra 8-12 år. Kursene holdes på SFO, bibliotek eller andre steder og holdes av frivillige programmerere. Vi gjør oppmerksom at introduksjonen på denne Meetupen ikke er ment for barn, men for de som ønsker å få til et tilbud for barn.

Hva skjer på denne meetupen?

På denne meetupen presenteres hele konseptet via streaming fra Oslo: Hvordan ser oppgavene ut? Hva lærer egentlig barna i Kodeklubben? Hvordan starter jeg en Kodeklubb? Hvem kan arrangere en Kodeklubb? Hvordan kan jeg melde på mitt barn i en Kodeklubb? Hvilke barn kan være med i en Kodeklubb? Kan skolen min arrangere en Kodeklubb? Hvordan kan jeg lokke en programmerer til å holde en Kodeklubb på min skole?

Agenda:

Agendaen er ikke klar. Vi vil vise eksempler, gå gjennom hva barna skal lære og snakke om hvordan man kan løse utfordringer med lokaler, IT-tekniske saker og retninger Kodeklubben kan ta. Kanskje får vi med oss noen bra gjester også.

I Bergen bruker vi til slutt litt tid på å planlegge aktivitetsdagen "Barn og voksne programmerer, sammen!" på biblioteket 8. juni kl 12-15.

 

Join or login to comment.

 • Bjørn H.

  Det passer utrolig dårlig på torsdag. Noen sjanse for at videostrømmen blir tatt opp og lagt ut på f.eks vimeo eller andre video-delingssider?

  May 22, 2013

 • Sukanthini S.

  Very good :-)

  May 23, 2013

 • Cecilie D.

  Veldig nyttig og bra med livekommentarer inn via twitter fra oss i andre byer. :-)

  May 23, 2013

 • Ørjan K.

  Undertegnede blir kanskje noe forsinket pga overtid. Håper det går greit

  May 23, 2013

  • Sverre Helge B.

   Hei Ørjan, dørene stenger 18:15, om du blir seinere enn det kan du ringe[masked] så kjem me ut og opner. Bruk døra på kortsida av bygget, mot inngangen til bystasjonen.

   May 23, 2013

 • Rino Carl S.

  Jeg tar med min sønn Fredrik, 14 år.

  May 23, 2013

14 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy