addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Kodehøst - hva kan barna delta på, og hvordan kan du bidra?

Lær kidsene koding! - Bergen er invitert av Bergen Linux User Group (BLUG) for fortelle om initiativet og hva som skjer i høst. På møtet blir du oppdatert med det siste fra Lær kidsa koding og Kodeklubben nasjonalt. Du får høre om Kodeklubben på biblioteket som starter opp i oktober, og ny aktivitetsdag 16. november. Lær kidsene koding! - Fana blir også representert og forteller hva som skjer på den kanten.

Det blir smakebiter på noen av læringsverktøyene, Scratch, og muligens NXT LEGO Mindstorm EV3, Unity og Arduino.

Vi håper at du som programmerer eller forelder får lyst til å involvere deg, enten du vil lære sammen med barna, og/eller har noe å lære fra deg. Vi håper også at møtet kan inspirere noen til å komme igang med opplegg selv på egen skole, bibliotek eller nabolag. Det blir mulighet for å diskutere hvordan man kan komme igang.

Den formelle, faglige delen vil være ferdig ca. kl 21.00, med overgang til mer uformelle aktiviteter og langsom forflytting til egnet serveringssted (Henrik) for annet sosialt etterpå.

Ta kontakt om du har noe du vil si eller ha inn på programmet!

Join or login to comment.

  • gunn h.

    Torsdager er vanskelige, ikke umulige. 2609 går ikke dessverre. Lykke til.

    September 24, 2013

6 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy