align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Meetup for folk som brenner for Lær Kidsa koding i Bergen

 • Aug 21, 2014 · 6:30 PM

Det blir en samling på Bouvet i Solheimsgaten 15 for de som driver/kan tenke seg å drive med LKK-aktiviter. Formålet er å få en oversikt over aktiviteter som skjer, og se om ikke vi kan komme med idèer til nye aktiviteter som de unge håpefulle kan nyte godt av fremover. Det vil også være bra om vi får knyttet kontakter på tvers og klarer å bistå hverandre i arbeidet. Denne samlingen er mere en oppstarts/stratetgi/idè-samling, og så må vi diskutere hvordan vi best tar dette videre.

Vi håper dere kan tenke dere å delta på en slik samling. For at det skal bli så bra som mulig, send Per Otto Romøren gjerne på forhånd en liste over aktiviteter som allerede skjer og idèer til nye. Du finner han på Lær Kidsa Koding, Bergen: https://www.facebook.com/groups/388879271231727/. Bli gjerne med i Facebook-gruppen, og ta diskusjonen videre der :)

Join or login to comment.

 • Linn S.

  Jeg beklager så utrolig mye men jeg kommer meg ikke på møtet! Jeg stiller for å engasjere og organisere - jeg sprer også gledelig ordet så mye jeg kan! Lykke til med planleggingsmøte!

  August 21, 2014

 • Kjartan O.

  Om dere ikke finner fram etc, mobil:[masked]

  August 21, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy