align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Lær kidsene koding! Bergen Message Board › Raspberry PI/Arduino

Raspberry PI/Arduino

Jakob Breivik G.
jakobbg
Bergen, NO
Post #: 2
Sjølv er eg - blant mange andre verv (deriblant ByLAN) - med i FAU på Åstveit skole på Tertnes. Me sit på ein pengesekk som formeleg dirrer av giverglede om ein søknad om pengar til interessante prosjekt (les: Raspberry PI/Arduino) dukker opp. Og vi er sikkert ikkje den einaste skulen som har det slik.

Kanskje vi kan få lov til å vere med på eit prosjekt med kidsa på ungdomsskulen på Åstveit? Med å starte opp på denne måten er det enkelt å få tak i startkapital til å kjøpe inn maskinvare, som i fyrste omgang kan brukast på skulen, for deretter å lånast ut til alle som har lyst til å køyre kurs, så lenge det er åpent og tilgjengeleg for ålmugen!
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy