addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lean og IKT m/Daryl Powell + årsmøte

  • Aug 27, 2013 · 2:00 PM
  • DNB

1) Faglig innlegg: LEAN OG IKT

Tema: Tradisjonelt har ikke bruk av IKT og spesielt ERP systemer vært en del av innføringen av Lean produksjonsfilosofi. Mange trekker frem at de to tilnærmingene er gjensidig utelukkende. I innlegget vil vi få presentert et rammeverk som illustrerer hvordan ERP kan støtte innføringen av lean produksjonsprinsipper. Daryl Powell vil også presentere erfaringer fra 4 casestudier av europeiske produksjonsbedrifter som har implementert både ERP og Lean "Pull" produksjon de siste 10 årene. Til slutt presenterer Daryl noen eksempler på hvordan ERP kan brukes for å støtte «Respect-for-Human» systemet – et konsept som ofte er glemt ved innføringen av Lean i dag. Presentasjonen blir gjort på engelsk, mens diskusjon og refleksjoner i etterkant vil bli på norsk.

Innleder: Daryl Powell, Postdoktor ved NTNU.

Daryl har erfaring med å lede Lean-implementering i bilindustrien gjennom jobben som "Continuous Improvement Champion" i Schaeffler (UK) Ltd.

2) Nettverksarena: bli kjent med andre som er interessert i lean-filosofien. Enkel servering.

3) Årsmøtesaker:

  • Oppsummering av aktiviteter sist år
  • Vedtekter
  • Valg av nye styremedlemmer (kandidater melder seg til Ottar på forhånd)
  • Valg av valgkomite

4) Forslag og innspill til plan for neste år (medlemsmøte)

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy