addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lean Coffee

Dette er et demokratisk møte, du bestemmer agendaen! Kom når du kan, gå når du må.

Join or login to comment.

 • Jørn H.

  Mange interessante tema i dag og veldig hyggelig med noen nye ansikter på Lean Coffee! Det dukket opp et forslag om å splitte opp i to grupper hvis vi skulle blr over 10 personer neste gang. Hva tenker dere om det?

  October 3, 2013

  • Jørn H.

   Mulig grensen bør være høyere enn ti, ja. Vi får eksperimentere litt på grensen hvis vi skulle bli en del andre ganger også. Et luksusproblem, egentlig. :)

   1 · October 3, 2013

  • Jørn H.

   Skulle det bli behov for å splitte en gang tenkte jeg bare en tilfeldig oppdeling på to forskjellig bord, men uten mulighet til å bytte underveis. Ideelt sett skal demokratiet og de små tidsboksene sørge for at de fleste får utbytte av diskusjonene. Men også noe vi kan forske på, selvfølgelig.

   1 · October 3, 2013

 • Kristine U.

  Dette var både veldig hyggelige og kjempeinteressant. Litt bekymret for en veldig økende leseliste ;)

  Var utrolig bra at vi er folk fra så forskjellige miljøer fra Eiras som virket (jeg kan ta feil) som veldig "Extreme programming" fokusert, til andre med forpliktelser som strider mot hele lean og smidig konseptet. Likte formatet veldig godt, og synes egentlig ikke det gjorde noe at vi ble en stor gruppe.

  1 · October 3, 2013

 • Rolf W.

  Fin, demokratisk og effektiv gjennomføring. Var både nysgjerrig og spent på hva dette var og følte meg velkommen og inkludert selv om jeg ikke er en utvikler. Jeg kommer gjerne på flere møter for å lære mer om hva utviklere og prosjektledere er opptatt av, og håper jeg også kan bidra i utdannings- og rekrutteringsspørsmål.

  1 · October 3, 2013

 • Hans Christian S.

  Takk for et raskt innblikk i hvordan Lean implementeres i større team, fikk i alle fall inntrykk av at de fleste jobber i mer etablerte firmaer og miljøer?

  Jeg er midt i en prosess der vi bygger opp og markedsfører et nytt firma som skal levere Lean, innovasjon og MVPs på bestilling. Kunder blir etablerte firmaer, markedsavdelinger og startups med funding.

  Vi har ute litt info her: sveyt.com

  Håper å komme tidlig og vare økten ut senere en gang, i dag måtte jeg faktisk videre til neste meetup på Mesh :)

  1 · October 3, 2013

 • Christian G.

  Interessante diskusjoner i dag ja, spennende og hyggelig!

  Det kan sikkert være lurt å dele opp hvis det blir mange ja. Litt synd på en måte, men blir nok vanskelig å få tid til nok kommentarer hvis gruppen blir for stor

  October 3, 2013

  • A former member
   A former member

   Ja, man mister fort tråd og kontekst når man må rekke opp hånden for lenge.

   October 3, 2013

 • Kristine U.

  So topics I currently find challenge in my own day to day work:
  1) Not being a start-up, and working hard towards becoming leaner, how do you balance erasing the waste of technical debt and at the same time not making the customer feel like we are not producing anything new?
  2) The best way of encouraging people to take responsbility, while still keeping the focus on the team. Reason is that I think that without taking responsibility, it is hard to take ownership, and as a company why would you want to empower someone who doesn't take responsibility or ownership?

  1 · October 2, 2013

 • Rolf W.

  Jeg jobber med rekruttering av lærlinger til mediebransjen generelt, og i denne sammenheng spesielt mot de interaktive bedriftene i området design og frontendutvikling. Jeg ønsker mer kunnskap om hvilke kompetanse bedriftene etterspør nå, og hva slags kompetanse som bli etterspurt i framtida,

  October 2, 2013

10 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy