addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Tjenestedesign – en konkurrent eller et komplement til Lean?

 • Apr 2, 2014 · 4:30 PM
 • This location is shown only to members

Onsdag 2.april har vi gleden av å invitere deg til et nytt seminar i Lean forum Oslo – denne gangen vil Tjenestedesign være tema. Tjenestedesign er omtalt som et nytt fagfelt hvor designere går sammen med forretningsutviklere i utviklingen av nye tjenester og produkter. Sentralt for Tjenestedesign er fokus på brukeren. Vi i Lean Forum Oslo ser flere likhetstrekk mellom Tjenestedesign og Lean, og vi har derfor bedt designantopolog og psykolog Anna Kirah til oss for å fortelle oss mer om dette fagfeltet.

Anna Kirah spør: hvor er egentlig likhetene og forskjellene? Er det mulig og forene disse "fagene" og hva kan vi egentlig lære av hverandre?

Det vil også bli avholdt et kort årsmøte med styrevalg. Interesserte kandidater til styret bes melde sin interesse til Solveig Haugen ([masked]).

Årsmeldingen for 2014 kan dere finne her: http://www.meetup.com/LeanForumOslo/files/

Tid: 2. april 2014, kl 16.30 – 19.00 med påfølgende mingling med servering

Pris: Gratis

Agenda

16:30 Registrering, mingling, kaffe og litt og bite i

16:55 Velkommen, v/Lean Forum Oslo

17:00 Årsmøte med styrevalg

17:30 Moving beyond the discussion of Lean vs. Service Design 
v/Anna Kirah, Chief Experience Officer i Making Waves

Anna Kirah er utdannet designantropolog og psykolog og er damen som snudde opp ned på Microsofts tilnærming til produktutvikling.

I dag er hun internasjonalt anerkjent for sitt arbeid knyttet til brukervennlighet innen design, innovasjon og organisatorisk endring, det vil si å sette kundens behov først. Hun har blant annet vært analytiker hos Boeing og sjefsdesignantropolog i Microsoft.

Anna snakker norsk, men vil holde deler av sitt innlegg på engelsk.

18:30 Diskusjon, spørsmål og svar

19.00 Avslutning av programmet. Rett etter møtet er alle invitert med opp i 12. etasje til litt mat/drikke, og for å fortsette mingling og diskusjoner.

Join or login to comment.

 • Per Christian S.

  Utfordrende og interessant. Fint å få en annen vinkel på det som egentlig er det samme: Menneskesentrert utviklingsarbeid.

  April 4, 2014

 • Solveig Haugen F.

  Jeg beklager, men vi har dessverre ikke tilgang til Annas slides.

  April 3, 2014

 • Carl-Henrik Wolf L.

  Fikk dessverre ikke kommet i går, finnes det noen slides fra arrangementet?

  April 3, 2014

 • Geir M.

  Veldig bra og perspektivfullt!

  1 · April 3, 2014

 • Steingrim B.

  Tusen takk for et særdeles ildfullt og interessant foredrag.

  1 · April 2, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy