addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

LeanForumOslo Message Board › LEAN 1-2-3 i Sporveien - Takk for i går !

LEAN 1-2-3 i Sporveien - Takk for i går !

Steingrim B.
user 26414032
Oslo, NO
Hei og tusen takk for din deltaglese og ditt bidrag til at nettverksmøtet i Lean Forum Olso i går ble en god opplevelse. Vi har fått mange supergode tilbakemeldinger og det er veldig hyggelig. Jeg skal sørge for at de som virkelig fortjener skryten skal få den.
Vi har lagt ut alt presentasjonsmateriell som ble benyttet i går på Lean Forum Olso på Meetup.com. Se under menyknappet  More > Files så finner dere alle opplastede filer.
Ha en riktig fin helg så sees vi om ikke alt for lenge.
MVH
Steingrim Bersvendsen
Lean Leder
PE i Sporveien Oslo AS
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy