addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Államalapító sör

Állami ünnepen ne maradj magyarok nélkül. A helyszín a jól megszokott Whitby, de! A korábbiakkal ellentétben csak nagyon korlátozott mennyiségű asztalt fogunk lefoglalni. Ez nem azt jelenti, hogy kevesen gyertek, hanem hogy nem lesz mindenkinek garantáltan ülőhelye, de felnőttek vagyunk, biztos meg tudjuk oldani.

Kezdés hatkor, hogy aki munkából jön egyenesen, annak ne kelljen várnia, befejezés várhatóan a hely zárásakor, ami 23:00 szokott lenni.

Join or login to comment.

  • Szilvia H.

    Jol ereztem magam kedden, folytatas szeptemberben :)).

    August 21, 2013

  • Peter S.

    De jó lenne látni titeket! De én idén a Balatonon nézem a tüzijátékot. :) Azért remélem találkozunk hamarosan!

    1 · August 15, 2013

29 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy