addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

The Second First Anniversary

A talalkozot eloszor egy eve novemberben hoztuk ossze nagyon szuk korben. Bizom benne, hogy az egy eves evfordulora sokan eljonnek. 

Join or login to comment.

 • Kata K.

  Sziasztok, legkésőbb 19:15-re meg kell hogy érkezzem, ha sikerül korábban kezdenem a magánórámat, akkor időben befutok.:)

  November 1, 2013

 • Beata T.

  Lehet beugrom de 7hra nem hiszem h odaernek. Kar h nem penteken van.

  November 1, 2013

 • Anikó S.

  Én is úgy örültem a keddnek, aztán mire beírtam volna a naptáramba, csütörtök lett belőle. :( Esetleg mindkét nap? Vagy ismétlés pl. nov. végén egy kedden? :)

  October 30, 2013

  • Márton F.

   Én pl ott leszek kedden.

   October 31, 2013

 • Judit

  Nem lehetne visszarakni keddre? :) Csütörtökön én sem tudok sajnos.

  October 30, 2013

 • Csaba F.

  Szóval kedden még odaértem volna 9 körül, de csütkön fél11 előtt esélytelen.. sza sajnos passz

  October 30, 2013

 • Milan E.

  Sziasztok! nekem is első alkalom lesz, bár nem tudok hétre odaérni, csak jó egy óra késéssel, addig talán még nem leszek elkésve nagyon.

  October 30, 2013

 • Anikó S.

  Sziasztok! Nemrég csatlakoztam a csoporthoz, így ez lett volna az első alkalom, amin részt tudtam volna venni, ha kedden maradt volna. A csütörtököt nem valószínű, hogy meg tudom oldani, sajnos. Viszont én is ajánlanék egy(néhány) programlehetőséget. Magyar Karácsonyi Vásár Londonban: http://reflondon.hu/aktualis.htm#KarVasar2013

  October 30, 2013

 • Gabor

  Mivel ez is kedd, sajnos szinte kizárt, hogy el tudjak menni. Üdv mindenkinek!

  October 30, 2013

17 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy