addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Codefest GIT voor vakmanschap

 • Feb 6, 2013 · 8:00 PM
 • This location is shown only to members

Onze Eindhovense alleskunner Ir. Paul Wagener demonstreert op deze woensdagavond bij MADLab.nl de kracht van GIT: het lichtere en krachtigere versie management systeem voor software- en documentatie.

Paul Wagener gebruikt verder de publieke social media voor coding genaamd github al vele jaren (zie https://github.com/PaulWagener/) en vertelt er graag kort de werkvoordelen van. Samen met de ASC engineers voor het promoten van Open Source geeft hij die avond leuke tutorials met GIT.

Wilt u in een avond alles weten van GIT, een van de meest innovatieve tools in software engineering? Kom dan op 6 februari naar ons codefest met gratis drank&versnapingen! We verklappen bij interesse tevens hoe je ermee thuis de linux-kernel zou kunnen aanpassen! ;-)

19:00 Inlopen & kennismaken

19:30 Paul Wagener: GIT met guts!

20:00 Open Source GIT codefest.

Join or login to comment.

 • Dennis S.

  Sorry guys, have fun tonight

  February 4, 2013

 • Ferdinand V.

  Altijd leuk om weer iets nieuws te zien.

  January 24, 2013

 • ht

  Ik heb een zware verkoudheid en zal vanavond niet meedoen. Jammer. Happy hacking vanavond!

  January 24, 2013

 • Wilbert

  Ik ben verhinderd die avond.

  January 24, 2013

12 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy