addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Huishoudelijke apparaten die Twitteren

  • Apr 10, 2013 · 8:00 PM
  • This location is shown only to members

Onze wekelijkse hele gezellige technische avond voor de vele hackers/technici  van Eindhoven. We bespreken de voorgang van onze initiatieven en uiteraard is er volop ruimte voor technische activiteiten.

Ditmaal hebben we een bijzionder innovatieve presentatie van spreker Marco van Nieuwenhoven, database architect bij FEI Company. In vrije tijd is hij ook electrotechnicus en heeft zijn diepvries aangesloten op twitter.

Wat wordt zijn volgende apparaat?

In een boeiende presentatie vertelt hij en enkele MADSpace engineers die hetzelfde doen alles over de mogelijkheden van het aansluiten van devices op het internet.Na zijn presentatie kun je met hem meedenken aan zijn volgende project in de Open Space. Tevens is er ook voor belangstellende volop ruimte om te vergaderen over de groei van de MADSpace organisatie. Koffie, thee en bier is gratis :-)

20:00 Inlopen en borrelen

20:30 Huishoudelijke apparaten die Twitteren

Marco van Nieuwenhoven - Database Architect FEI Company

21:30 Open Hacking & MADSpace fun!

Dankzij de webcommissie hebben we nu ook een facebook fan pagina.

http://www.facebook.com/pages/MADspace/139835092855853

Twitter account: https://twitter.com/MADspaceNL

 

Join or login to comment.

8 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy