align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Hacken met radiostations op de TU/e

De Maxwell stichting met de Eindhovense zendamateurs zit in de TU/e, in het electro gebouw „het potentiaal”. Ze tonen graag hun zeer high tech radio apparatuur. Ze hebben een heleboel radio apparatuur en kunnen hiermee op ontzettend veel manieren communiceren. Ze gebruiken „packet radio” een alternatief voor het internet, waarmee in Nederland ongeveer 1000 zendamateurs zijn verbonden. Wij krijgen een rondleiding en uiteenzetting van de werking van de omvangrijke zend apparatuur.

Programma:
19:45 Zwarte Doos / verzamelen bij het hoge Potentiaal gebouw
20:30 bezoek aan radio stations op 13e verdieping van de TU/e
22:30 einde

Belangrijk, kom op tijd! Omdat we op de 13e verdieping zitten doen we in twee keer iedereen naar bovenbrengen (om 20:30 en om 20:45).

Locatie Potentiaal:https://maps.google.nl/maps?ie=UTF-8&q=Potentiaal,%20Eindhoven

Join or login to comment.

11 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Start the perfect Meetup for you

We'll help you find just the right people

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy