addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Debat avond: Hacking en Filosofie

  • Jul 4, 2013 · 7:00 PM

Filosoof drs. Harry Willemsen opent onze plezierige debat avond tussen vele hackers en filosofen. Deelnemers aan het debat: o.a. de HackerSpace van Eindhoven, de filosofie club van Eindhoven en Grassroots (oftewel werkgroep ICT GroenLinks). Lees alles over de avond via www.ASCEindhoven.nl.

Hackend filosoferen: het wordt een debating avond tussen de hackers van MADspace en de filosofen van de Eindhovense filosofieclub. Hoofdspreker drs. Harry Willemsen is een nationaal bekend filosoof, hoofdredacteur van vakblad 'Filosofie' en een ontzettend plezierige filosoof. Hij is sterk onder de indruk van hackers in onze maatschappij en helpt graag in wijze hackrichtingen.

Doel van de avond: hacking en filosofie verenigen om hacken nog inzichtelijker, inspirerender en verrijkender voor ons te maken!

Join or login to comment.

  • Jaap P.

    Helaas andere verplichtingen :(

    July 3, 2013

10 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy