addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bart

Location:

Eindhoven

Member since:

March 20, 2012

Networks

Wat heeft jouw interesse en/of wat is je achtergrond?

Ben nu bezig om een nieuw sociaal platform te ontwikkelen. Erg leuk om te doen en ik ben op zoek naar mensen die hieraan willen deelnemen met betrekking tot ontwikkeling van de functionaliteiten, vormgeving en web.

Introduction

Ik ben opgegroeid in een technische omgeving en heb daar nog steeds affiniteit mee. Thans eigenaar van de Echtscheidingswinkel­.nl in Eindhoven. Tevens bestuurder van Rechtswinkel.nl en Ontslagwinkel.nl.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy