addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Microsoft Lync og Exchange brukergruppe med entusiaster som ønsker å komme sammen og lære mer om Microsoft Unified Communications (UC). Er en del av Microsoft Technology User Group Norway (http://mtug.no).

Vi er en virtuell gruppe og vil kjøre alle møtene våre over Lync, så du kan være hvor som helst i landet for å bli med. Har du ikke Lync installert selv er ikke det et hinder for å være med. Vi bruker Lync 2013 som plattform for våre møter, og alt du trenger er en støttet nettleser (http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg425820(v=ocs.15).aspx) for å delta med alle funksjoner.

Dette er ikke en gruppe bare for deg som teknisk konsulent, men for alle som har interresse av å lære mer om UC og hvilke muligheter som ligger i denne fantastiske teknologien.

Vi kommer til å kjøre separate Lync og Exchange sesjoner annen hver gang ca 1,5 måned.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Velkommen til MUCUGN

Recent Meetups

What's new

 
Founded May 28, 2013

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy