align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Microsoft UC User Group Norway Message Board › Tema for neste MeetUp i MUCUGN

Tema for neste MeetUp i MUCUGN

Rune Dyrhaug S.
user 95499922
Oslo, NO
Hei folkens!
Selv om det sikkert er fokus på sommer og ferie for mange av dere så tillater jeg meg likevel å komme med en liten sommerhilsen og oppfølging av UC brukergruppas kommende aktiviteter.
Vi er i gang med å planlegge neste gruppemøte i MUCUGN, endelig dato vil bli annonsert god tid i forveien. I den forbindelse ønsker vi innspill til tema. Noen forslag foreligger allerede, men vi tar gjerne mot flere.
Se post på hjemmesiden angående tema (http://www.meetup.com/MUCUGN/pages/Tema_for_kommende_MeetUp%27s­), og bruk diskusjonssidene under MUCUGN til å komme med andre forslag dere måtte ha. Vi kommer til å kjøre en avstemming på tema i løpet av august, så - stay tuned!
Ha en riktig god sommer inntil videre!

På vegne av MUCUGN organizers,
Rune Dyrhaug Stoknes
Lasse Nordvik W.
lawedo
Bergen, NO
Post #: 1
Tillater meg å opprette en poll på neste møtes tema.
Vi stenger avstemmingen den 15. August

Stem her!

Fortsatt god sommer,
Lasse Wedø
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy