add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Microsoft UC User Group Norway Message Board › Agenda for neste MUCUGN

Agenda for neste MUCUGN

Lasse Nordvik W.
lawedo
Bergen, NO
Hei alle sammen!
Takk for et godt oppmøte på forrige møte.
Etter opprinnelig plan skal neste MUCUGN være Exchange relatert, men vi er selvfølgelig lydhøre om det er stemning for noe annet.
Altså, skal det være noe liv i gruppen, er vi litt avhengige av litt diskusjoner på MeetUp siden vår, og gode innspill på hvilke tema dere ønsker vi skal ta opp. Vi gir og gjerne plass til folk som ønsker å dele sin erfaring med applikasjonene vi jobber med til daglig.
Kom derfor aller helst med ønsker om Exchange tema til neste møte, som vi sikkert skal forsøke å få hold i slutten av Oktober eller tidlig i November. Men send gjerne inn ønsker til Lync tema også.
Husk at dette er en gruppe ikke bare for nerder som meg. Vi tar like gjerne en sesjon på løsninger eller problemer sluttbrukere har.
Bruk også gjerne #MUCUGN på Twitter for å stille spørsmål, komme med forslag eller bare spre det glade budskap.
Helt til slutt: Som lovet blir alle presentasjoner og videoopptak delt på slideshare og vimeo. Bare søk etter MUCUGN på de angitte sitene. Mine slides og video har jeg også linket til i fra min egen blogg: http://tech.rundtomrundt.com/2013/09/csclslogging.html­
Vennlig hilsen
Lasse N. Wedø
Henrik B.
user 97852642
Oslo, NO
Post #: 1
Hei og takk for en go time.
Forslag nesta gang er Exchange 2013 UM og Lync 2013 step by step, finesser og policys
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy