addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

MUG073 maart 2014

Dit is de eerste MUG in 's-Hertogenbosch (#MUG073), dus inclusief uitgebreide voorstelronde. Een Magento gebruikersgroep is bedoeld om kennis te delen en elkaar verder te helpen met Magento. Het begin daarvan is natuurlijk om elkaar te leren kennen en te inventariseren juist op welke manier we elkaar kunnen helpen.

Verder volgt een presentatie van Hans Kuijpers over rich snippets integratie in het Magento thema. En Jisse Reitsma geeft een presentatie over community vertalingen van Magento taalbestanden via Transifex.

Join or login to comment.

9 went

Our Sponsors

  • Yireo

    Talks, inspiration, organizing events

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy