align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

SEO Mobile (Magento SEO workshop presentatie)

Helaas was Ray Bogman ziek tijdens de Magento SEO workshop en kon hij niet zijn presentatie over SEO Mobile geven. Iedereen die deze presentatie dus heeft moeten missen, niet getreurd! We vinden dit onderwerp zo cool dat we een extra mini-MUG hiervoor inplannen. We hopen dat iedereen die graag deze presentatie wilde zien nog een gaatje heeft in zijn of haar agenda op 10 oktober want dan wordt de extra MUG gehouden. Vanaf 19:00 nodigen we iedereen uit aanwezig te zijn bij Byte & SD Headqarters en samen alsnog te genieten van de presentatie over SEO Mobile van Ray Bogman. Hierna is er natuurlijk mogelijkheid om te blijven hangen en gezellig te netwerken met de andere aanwezigen.

Presentatie SEO Mobile
Zoekmachines beoordelen niet alleen op content of populariteit, er wordt ook gekeken naar hoe Mobile friendly je website is. Ray Bogman gaat dieper in op de optimalisatie en performance met betrekking tot Magento SEO Mobile. Wat dit is en wat komt er allemaal bij kijken om je Magento helemaal mobile ready te krijgen?

Dus lijkt het je interessant? RSVP dan nú en zorg dat je erbij bent!

Join or login to comment.

 • Werner H.

  Informative

  October 10, 2013

 • Willem

  Beste Heer/ mevrouw,

  Ik had ook al een e-mail gestuurd, maar deze komt niet aan? Mijn afspraak van vandaag loopt gigantisch uit, waardoor ik mij helaas moet afmelden voor de workshop.

  Ik hoop dat er snel weer een andere interessante bijeenkomst is, waarbij ik wel aanwezig kan zijn.


  Mijn excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,

  Willem Naber

  October 10, 2013

 • Remko T.

  Remko Timmer - DIJK36 Kinderkleding

  October 10, 2013

  • Byte

   Leuk dat je erbij bent Remko! ;)

   October 10, 2013

19 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy