Licensed Master Practitioner of NLP®

  • October 4, 2013 · 5:00 PM
  • This location is shown only to members

Het doet er niet toe hoeveel je weet, er is altijd meer ...

Je behaalde reeds jouw NLP Practitioner certificaat en je weet ondertussen al wat NLP™ voor jou kan betekenen:
√ Je hebt keuze in elke omstandigheid. Je kan kiezen hoe je je voelt op elk moment. En je kunt zelf beslissen hoe je zult reageren op wat er gebeurt rondom jou, en welke toekomst je wil voor jezelf.
√ Succesvol gedrag is kopieerbaar. Als iemand anders iets kan, dan kan jij dat ook.
√ Elke ervaring en elke gedachte beleef je volledig in jouw 5 zintuigen.
√ Verandering gaat snel, niet traag.
√ Niet de inhoud is belangrijk, maar wel het proces. Het is niet wat iemand denkt dat belangrijk is voor verandering, het is hoe iemand denkt.
√ Het verleden hoeft jouw toekomst niet te bepalen.

Je hebt reeds een aantal van jouw Practitioner vaardigheden kunnen beoefenen, op jezelf of op anderen, en nu is NLP™ Master Practitioner is voor jou een volgende stap.

Tijdens de Licensed Master Practitioner of NLP ontwikkel je een grotere precisie en elegantie in de vaardigheden die je nu reeds hebt. Niemand is immers perfect. We zorgen er ook voor dat je meerdere van jouw NLP vaardigheden tegelijk kunt aanwenden.

We leren ook nieuwe vaardigheden:
√ We leren verschillende manieren om jouw eigen overtuigingen en die van anderen te veranderen met o.a. sleight of mouth patronen,
√ We zorgen voor nog betere communicatie op verschillende niveaus, en gebruiken van NLP in specifieke situaties zoals o.a. onderhandelen
√ We vergroten ons inzicht in hoe jouw strategieën en die van anderen met elkaar werken, en met meta-programma’s, hoe we strategieën makkelijker en sneller kunnen installeren, ...
√ We spelen met de uitgebreide mogelijkheden van hypnose, met snelle hypnotische inducties,
√ Met diepe trance fenomenen en nog veel meer

Vergroot je bedrevenheid in het coachen en veranderen van jezelf en anderen.

Je kunt deze 9-daagse Licensed Master Practitioner of NLP training volgen te Aarschot telkens telkens op vrijdag van 17h tot 21h, en op zaterdag en zondag van 9h30 tot 18h op volgende data:

Vrijdag 4 tot Zondag 6 oktober,
Vrijdag 15 tot Zondag 17 november,
Vrijdag 6 tot Zondag 8 december,
Vrijdag 17 tot Zondag 19 januari,

Dr. Richard Bandler, de mede-ontwikkelaar van NLP™, ondertekent persoonlijk jouw certificaat. Dit garandeert dat je bent opgeleid volgens de hoge kwaliteitsnormen van de Society of NLP™. Jouw Licensed Master Trainer in NLP, Marc Innegraeve, maakt regelmatig deel uit van het team assistenten op de trainingen die door Dr. Bandler gegeven worden in Londen en Orlando. Dit is wat Dr. Richard Bandler, over ons schrijft:

“Ik beveel Marc Innegraeve sterk aan. Hij blijft in zijn training voortdurend op de hoogte van de laatste nieuwe vaardigheden die ik ontwikkelde, en is één van de internationaal gelicensieerde trainers van de Society of Neuro-Linguistic Programming™.”

Contacteer ons vandaag nog en vraag jouw gratis informatiepakket zonder enige verplichting. Bel ons op[masked] of mail op [masked].

Join or login to comment.

1 went

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy